Okulumuz Hakkında

Taşyazı İlkokulu
Taşyazı/Oğuzeli/GAZİANTEP
0
0
https://tasyaziilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir.Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, cesur, Dürüst, ahlaklı, Çağdaş,teknolojik gelişmelere ayak uydurabilen, Araştırmacı,edindiği bilgileri sebep-sonuç ilşkisi ile sentez yapabilen, Özgüvenini kazanmış, kendini ifade edebilen, Güzel ülkemizi; Hakettiği yere getirmek için, gecesini gündüzüne katarak,yılmadan, bıkmadan sürekli çalışan, ecdadımıza layık olarak bıraktıkları mirasa sahip çıkarak, vatanını ve milletini seven ileriyi görebilen basiretli bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağla- maktır. Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız. Vizyonumuz: Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir.

BAŞARILAR

0
Öğretmen :2
Öğrenci :44
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :980
Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Tam gün)

Öğretim Şekli

Normal Eğitim (Tam gün)

Ders Başlama ve Bitiş

08:40 14:20

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Soba

Servis Bilgisi

Kendi imkanlarımızla gidiş geliş yapıyoruz.

Bağlantı

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Köyümüz,Oğuzeli´ne 12km Gaziantep´e ise 20 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz Oğuzeli ilçesinin Taşyazı Mahallesi´ndedir.Mahallemizin geçim kaynağı tarım ve hayvancılık ve nakliye sektörüdür.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları